• ‘‘Wij zijn een beveiligingsbedrijf in Drachten dat voornamelijk objectbeveiliging, zorgbeveiliging en mobiele surveillance doet. We zijn in 2016 begonnen en het gaat eigenlijk heel erg goed. Tijdens de coronacrisis hebben we in het begin wel even een dip gehad, maar uiteindelijk viel het op zich wel mee, omdat we toen nieuwe wegen zijn ingeslagen. We kregen bijvoorbeeld nieuwe klussen bij de veiligheidsregio’s. 

    We zijn in 2019 begonnen met usemate. We hebben over drie partijen getwijfeld toentertijd. Het was voor ons echt belangrijk wat bij ons en bij ons bedrijf paste. Bij usemate staat de persoonlijke connectie hoog in het vaandel en dit past ook goed bij onze werkethiek. De redenen dat we voor usemate hebben gekozen waren voornamelijk de prijs die ons beviel en we vonden het systeem logisch en makkelijk in gebruik. Als er een link met Sequrix zou komen, zou dat voor ons een grote plus zijn.

    Wat usemate van ons kan leren? Ik denk dat het goed als er meer kennis vergaard wordt over de particuliere beveiliging en het cao. Zo kan er beter ingespeeld worden op behoefte van de klant.  Als de cao goed in Usemate is geïmplementeerd dan geeft dat veel gebruikersgemak voor de planner. Daarnaast is het belangrijk om goed te blijven communiceren, ook wanneer dingen niet op tijd gaan lukken.’’