• ‘‘Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat zich voornamelijk richt op evenementen. Zelf werkte ik eerst als oproepkracht voor een ander beveiligingsbedrijf, maar ik merkte dat ik het zo leuk vond dat ik in 2013 voor mezelf ben begonnen.

    Eigenlijk zijn we bij Usemate terecht gekomen, omdat onze toenmalige partner ermee stopte. We hebben een beetje rondgekeken naar andere partijen die een planningssysteem aanboden, maar kozen vanwege de veelzijdigheid van het dienstenpakket voor Usemate powered by Payingit. We wilden namelijk ook een partij hebben die payroll deed.

    Wat ons over de streep heeft getrokken is toch echt het fijne gesprek dat we hadden en de veelzijdigheid van het dienstenpakket. Je kan makkelijk alles bij Usemate onderbrengen.

    Hoe ik het de dienstverlening zou omschrijven? Makkelijk in gebruik, je krijgt gelijk antwoord op je vragen en er zijn heel veel mogelijk. Je kan eigenlijk alles in verwerken. Vooral de reiskostenmodule scheelt mij tijd. Reiskosten worden direct berekend over de gewerkte dienst en meegenomen in de verrekening.

    Ik zou het aanraden aan anderen.” – Gerard