• Wat is Usemate?

  Usemate is dé planningstool voor de beveiligingsbranche. Doordat wij zelf in de beveiligingsbranche zijn begonnen, hebben wij altijd een specialistische kijk op jouw onderneming en geven we altijd persoonlijk advies, op maat gemaakt voor jou en je werknemers! Dankzij het makkelijke gebruik van Usemate hebben jij én je werknemers altijd en overal toegang tot de planning.

  Waarom kies je voor Usemate?
  • Naadloze koppeling met AFAS en diensten van Payingit
  • Je werknemers krijgen een persoonlijk account waarmee ze alles zelf kunnen regelen
  • Jij kan je puur focussen op ondernemen
 • Wat Usemate onderscheid van andere planningstools? Dat is de koppeling tussen Usemate en andere diensten van Payingit. Het is bij ons mogelijk om de tool te koppelen aan onze salarisadministratie of uitbesteed werkgeverschap dienstverlening. Hierdoor kunnen we je in het hele proces van werkgeverschap ondersteunen, hoef jij je niet meer bezig te houden met HR-werkzaamheden en kun je je volledig focussen op de kwaliteit van jouw onderneming!

  Met Usemate kun je:
  – Altijd en overal de beschikbaarheid en afwezigheid van je personeel inzien;
  – Verwachte personeelskosten en ingeroosterde uren bekijken;
  – Online personeelsdossiers inzien;
  – Medewerkers bestanden uploaden en HRM rapportages uitdraaien;
  – Automatisch meldingen en e-mails versturen vanuit het systeem.

  Wij vinden innovatie erg belangrijk en zijn dan ook constant bezig met het verbeteren van ons product. Over anderhalve week worden er weer nieuwe updates verwacht voor het systeem waardoor er nieuwe mogelijkheden voor je personeelsplanning beschikbaar komen. Benieuwd wat die updates precies gaan zijn? Volg ons dan op LinkedIn en blijf op de hoogte van alles rondom personeelsplanning, de beveiligingsbranche en natuurlijk Usemate!