Usemate is officieel partner van de VEB

Wat is de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB)?

De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) is één van de grootste brancheorganisaties in de beveiligingssector. Ruim 700 bedrijven hebben zich bij deze organisatie aangesloten en werken samen om de beveiligingsbranche te verbeteren. Ze delen informatie over bedrijfsvoering en bespreken allerlei belangrijke vraagstukken en (nieuwe) wet- en regelgeving binnen de sector. Je kunt bij deze organisatie terecht op het moment dat je vragen hebt. Zij staan zowel leden, verzekeraars, particulieren als de pers en bijvoorbeeld de politie te woord.

Wat betekent de VEB voor de beveiligingsbranche?

De verschillende beveiligingsbedrijven in Nederland kunnen zich bij de VEB inschrijven, waarna zij ledenvergaderingen bij mogen wonen. Voordat een beveiligingsbedrijf tot de VEB wordt toegelaten, wordt er een kwaliteitseisen controle uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de beveiligingsbedrijven gemotiveerd blijven om hun bedrijfsprocessen te blijven verbeteren en controleren.


Wat houdt een partnerschap met de VEB in en wat is het belang ervan?

Doordat Usemate officieel partner van de VEB is, krijgen wij natuurlijk ook toegang tot ledenvergaderingen. ‘‘Hier wordt veel relevante informatie over de beveiligingsbranche gedeeld. Daarnaast blijven wij op deze manier goed in contact met de bedrijven die zich bij de VEB hebben aangesloten’’, geeft Dennis Menses, accountmanager van Usemate aan. ‘‘Het is belangrijk om in contact met de branche te staan, omdat wij op die manier op hun behoeften kunt inspelen. Goed en snel schakelen en altijd op de hoogte zijn van wat er speelt is onmisbaar op het moment dat je een planningssysteem voor hen ontwikkeld. De belangrijkste reden voor een partnerschap met de VEB is omdat het Usemate een mooie kans biedt om met verschillende partijen samen te werken. Zo blijven we samen verbeteren.’’


Wat betekent het partnerschap met Usemate voor de VEB?

Usemate geeft de leden van de VEB de mogelijkheid om te starten met een goed werkend planningssysteem. Wij zorgen ervoor dat hun bedrijfsvoering tiptop in orde is en dat zij probleemloos kunnen werken als het op personeelsplanning en het verlonen van de gewerkte uren van het personeel aankomt’’, vertelt Dennis. ‘‘In het systeem kunnen daarnaast ook allerlei HR-zaken bijgehouden worden. De klant heeft dus altijd inzicht in z’n personeelsbestand, wie wanneer werkt en hoeveel uren er door de medewerkers zijn gedraaid. Dit geldt ook andersom. Medewerkers kunnen zelf hun diensten plannen of verlof aanvragen vanaf hun eigen telefoon.’’ 


Wat is de visie voor 2021?

Het belangrijkste doel van Usemate is om in 2022 het beste planningssysteem te bieden binnen de beveiligingsbranche. Daarnaast willen we steeds verder uitbreiden naar de rest van de facilitaire branche. We blijven ons richten op innovatie. Zo houden wij het proces van HR tot planning en facturatie efficiënt en foutloos.

Heb jij een vraag?

Neem dan contact met ons op.

020-2252518 Neem contact op Maak direct een afspraak